Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bedriftspresentasjon: RSM

30. september 2021 @ 17:00 - 18:00

Gratis
RSM Logo

Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte:
Vi vil være akkurat passe store; store nok til å ha prestisjetunge kunder med komplekse oppgaver – og små nok til å ha et inkluderende fellesskap der alle tar vare på hverandre.

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i et selskap som er «akkurat passe stort»? Under vår bedriftspresentasjon vil du få høre mer om hvordan det er å jobbe hos akkurat oss, og hvordan vi jobber for en spennende hverdag med revisjon. Vi vil dessuten informere om stillinger som er relevante for dere som studenter, og invitere på pizza og mingling i etterkant av presentasjonen. Vi ser frem til å møte dere!

 

Om RSM

RSM er det mellomstore revisjonsselskapet, og vår ambisjon er å være Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for kjernen av norsk næringsliv.

Våre kontorer ligger sentralt i Oslo, Vestland, Agder, Rogaland og Trøndelag, og vi er mer enn 220 ansatte.

Vår kjernevirksomhet er revisjonstjenester, og vi hjelper deg også gjerne med rådgivning innen advokattjenester, skatt og avgift, transaksjonsstøtte, regnskap/IFRS, informasjonssikkerhet, gransking og risikostyring.

Våre kunder favner et bredt utvalg av bransjer og omfatter både små aksjeselskaper og konsern med betydelig størrelse samt børsnoterte selskaper. Vi har en solid posisjon blant eierstyrte virksomheter.

Vi er ambisiøse både på våre egne og kundenes vegne, og skal bygge tillit ved å være ansvarsfulle og vise respekt. Vi ønsker å være med å skape og sikre verdier i din virksomhet, og vårt bidrag skal være et resultat av godt samarbeid og høy kvalitet. Ved åpenhet og en løpende, god dialog med våre kunder skal vi sammen ta initiativer som skaper konkurransekraft, vekst og merverdi.

Detaljer

Dato:
30. september 2021
Tid
17:00 - 18:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
,

Arrangør

Næringslivsutvalget
Epost
post@nu-ntnu.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Handelshøyskolen rom A31
Klæbuveien 72
Trondheim, Trøndelag 7030 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside