Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bedriftspresentasjon: Riksrevisjonen

15. februar 2022 @ 16:00 - 17:00

Gratis

Riksrevisjonen er Stortingets største og eldste kontrollorgan, og vi bidrar til at fellesskapets midler og verdier blir brukt og forvaltet slik Stortinget har bestemt.Dette gjør vi gjennom revisjon, kontroll og veiledning. Riksrevisjonen er derfor en glimrende arbeidsplass for deg som er samfunnsengasjert.

Riksrevisjonen skal være kompetent, uavhengig og objektiv. Høyt faglig nivå og tillit i samfunnet er viktig for oss. Internt legger vi vekt på lagånd, åpenhet og respekt for å oppnå gode resultater. Vi mener at læring er mest effektivt gjennom å møte praktiske problemstillinger. Som nytilsatt vil du derfor raskt få egne ansvarsområder. Nytilsatte følger et to-årig opplæringsprogram som gir fagkompetanse innen offentlig revisjon. Det er dessuten gode muligheter for videreutdanning og oppdatering gjennom vår stipendordning og ulike kurs. Vi lover deg full opplæring, tett oppfølging slik at du får realisert ditt potensial og utviklingsmuligheter.

Vi har ca. 450 høyt kompetente medarbeidere ved hovedkontoret i Oslo og regionkontorene i Kristiansand, Bergen, Trondheim, Bodø, Tromsø og Hamar.

Vi kunngjør ledige stillinger fortløpende, så følg oss gjerne på LinkedIn for å holde deg oppdatert. Ta også gjerne kontakt med oss på rekruttering@riksrevisjonen.no.

Detaljer

Dato:
15. februar 2022
Tid
16:00 - 17:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
Hjemmeside:
https://www.riksrevisjonen.no/

Arrangør

Næringslivsutvalget
Epost
post@nu-ntnu.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Handelshøyskolen rom A3
Klæbuveien 72
Trondheim, Trøndelag 7030 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside