Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bedriftspresentasjon med RSM

14. februar 2023 @ 16:30 - 18:30

Gratis

Velkommen til bedriftspresentasjon med RSM 14.02 kl 16:30 i A31!

RSM er det mellomstore revisjonsselskapet, og vår ambisjon er å være Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for kjernen av det norske næringsliv: De små og mellomstore bedriftene. Der er vi størst og der skal vi være. Vi er store nok til å tilby et bredt spekter av høy kompetanse. Vår kjernevirksomhet er revisjonstjenester, men vi jobber også med rådgivning innen advokattjenester, skatt og avgift, transaksjonsstøtte, regnskap/IFRS, informasjonssikkerhet, gransking og risikostyring. Vi er ambisiøse både på våre egne og våre kunders vegne. Vi er tilknyttet et internasjonalt nettverk med tilstedeværelse i mer enn 120 land. Men vi likevel er små nok til å ha nærhet til våre kunder, og har en silofri og flat struktur med et sosialt felleskap.

 

Våre kunder favner et bredt utvalg av bransjer, og omfatter både små aksjeselskaper og konsern med betydelig størrelse samt børsnoterte selskaper. Vi har en solid posisjon blant eierstyrte virksomheter, og har bred erfaring fra revisjon av små og mellomstore selskaper med flere typer virksomheter lokalisert i flere land. Våre kontorer ligger sentralt i Oslo, Vestland, Agder, Rogaland og Trøndelag.

 

Great Place To Work har kåret oss til en av Norges beste arbeidsplasser. Medarbeidere som trives er avgjørende viktig for oss. Fordi vi lever av at de som jobber i RSM trives. Vi mener at å ha godt arbeidsmiljø er noe av det som gjør at vi har suksess.

Vi skal bli fremtidens revisjons- og rådgivningsmiljø for kjernen av norsk næringsliv. Det blir en spennende reise vi håper du blir med på. Den 14.februar, neste tirsdag, kommer RSM på bedriftpresentasjon til NTNU. Her vil du bli kjent med hvordan det er å jobbe i et mellomstort rådgivnings- og revisjonsselskap og hverdagen som en revisor. Vi kommer til å stå på stand i vrimla og vil i tillegg kjøre en konkurranse der den heldige vinneren stikker av med en Vidda Camper stor, så kom innom for sjansen.

 

Presentasjonen vil foregå i rom A31 fra 16.30. Her bli du bedre kjent med hvordan det er å være nyutdannet i RSM og hvilke karrieremuligheter vi har for studentene på NTNU. Etterpå blir det pizza og drikke i vrimla. Vi gleder oss til å møte dere! Vi søker etter deg som leverer bachelor eller master innen økonomi med oppstart til høsten i revisjon: Les mer her: Master: https://emp.jobylon.com/jobs/170021-rsm-norge-as-rsm-soker-nyutdannede-med-master-til-alle-vare-kontorer-oppstart-hosten-2023/ Bachelor: https://emp.jobylon.com/jobs/170020-rsm-norge-as-rsm-soker-nyutdannede-med-bachelor-til-alle-vare-kontorer-oppstart-hosten-2023/

 

Detaljer

Dato:
14. februar 2023
Tid
16:30 - 18:30
Kostnad:
Gratis
Kategorier for Arrangement:
,

Arrangør

Næringslivsutvalget
Epost
post@nu-ntnu.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Handelshøyskolen rom A31
Klæbuveien 72
Trondheim, Trøndelag 7030 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside