Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bedriftspresentasjon med BDO

30. januar @ 17:00 - 19:30

Gratis

«Hvem er BDO og hvorfor skal JEG jobbe der?» Det er kanskje noe du lurer på, og som vi skal svare så godt vi kan på den 30. januar!

Bedriftspresentasjonen blir denne gangen gjennomført i våre splitter nye lokaler på Nyhavna. Vi starter kl. 17.00 og stiller med en strålende gjeng fra de ulike avdelingene Business Services, Consulting og Revisjon.

Dere vil også få høre om vår folk-orienterte strategi hvor det å tiltrekke, utvikle og ivareta ansatte står i sentrum. I tillegg vil vi gi et innblikk i våre satsningsområder, hvordan vi hjelper virksomheter med å nå sine mål og hvilke utviklingsmuligheter som finnes hos oss. Vi vil ha nyutdannede med på laget og oppfordrer både bachelor- og masterstudenter til å melde seg på!

Vi starter med å servere tapas og drikke i restauranten vår, før vi deretter går opp i lokalene våre for presentasjonen. Under presentasjonen vil det også bli en omvisningsrunde på kontorene våre! Presentasjonen vil vare omtrent til 19.30. Etter presentasjonen vil det være mulighet for å være igjen for en prat, og for å få seg en øl fra vår helt egne tappekran Håper dere setter av kvelden, så vi kan bli bedre kjent!

Detaljer

Dato:
30. januar
Tid
17:00 - 19:30
Kostnad:
Gratis
Kategorier for Arrangement:
,

Arrangører

Næringslivsutvalget
BDO

Sted

Kobbes Gate 2