Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bedriftspresentasjon: Handelsbanken

3. februar 2022 @ 16:00 - 17:00

Gratis

HANDELSBANKEN

BANK

 

OM BANKEN

Visste du at Handelsbanken er en av verdens mest solide og lønnsomme banker? Med nesten 12.000 ansatte, hvor 800 jobber i Norge, er Handelsbanken en av de største bankene i Norden. Samtidig som banken har en unik nærhet til de lokale markedene. Som en fullservicebank for både privat- og bedriftskunder, kan vi tilby flere spennende karrieremuligheter.

I Handelsbanken har vi oppnådd suksess ved å stole på våre ansatte i daglige beslutninger. Vår desentraliserte måte å jobbe på med et nasjonalt nettverk av bankkontorer, fører til en unik lokal tilstedeværelse, personlig service og langsiktige kundeforhold. Undersøkelser viser at dette fungerer. For Handelsbankens kunder er mer fornøyde enn den gjennomsnittlige bankkunden (Epsi 2019).

HVEM LETER VI ETTER?

Hvert år gir vi noen heldige utvalgte studenter muligheten til å kick-starte karrieren hos oss. Gjennom et studentengasjement i Handelsbanken får du førstehåndserfaring fra livet i banken og mulighet til å bygge et nettverk i selskapet. Vi er på utkikk etter, og har interesse for et bredt felt av studieretninger. I tillegg til økonomistudenter, har vi også studenter innenfor blant annet juss, psykologi og IT som jobber sammen med oss. Du vil få en fadder som følger deg opp og blir en del av Handelsbankens studentnettverk.

 

SØKNADSFRISTER

Akkurat nå rekrutterer vi i Handelsbanken flere student- og sommervikarer til ulike kontor og internavdelinger. Møt oss på stand på Handelshøyskolen NTNU torsdag 03.februar, og delta på bed.pres for å høre mer om dette! Søknadsfrist: 13.02.22

 

Detaljer

Dato:
3. februar 2022
Tid
16:00 - 17:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
Hjemmeside:
handelsbanken.no/student

Arrangør

Næringslivsutvalget
Epost
post@nu-ntnu.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Handelshøyskolen rom A3
Klæbuveien 72
Trondheim, Trøndelag 7030 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside