Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bedriftspresentasjon: Grant Thornton

27. september 2022 @ 17:15 - 19:00

Gratis

Grant Thornton er ett av verdens raskest voksende revisjons- og rådgivningselskaper med kontorer i mer enn 140 land. I Norge er vi rundt 60 medarbeidere fordelt på fire forretningsområder i Oslo. Vi støtter lokale, nasjonale og internasjonale entreprenører og aktive eiere i økonomiske spørsmål knyttet til revisjon, regnskap, skatt og rådgivning.

I Grant Thornton får du plass til å vokse. Uansett hvor du er i karrieren din, har vi spennende muligheter som legger til rette for din vekst. Hos oss har du mulighet til å utgjøre en forskjell – for våre kunder, for våre medarbeidere, og for samfunnet vi er en del av.

Vi ser etter deg som ønsker å utvikle deg, er nysgjerrig og ansvarsbevisst. Å hjelpe våre kunder med å realisere potensialet for vekst er vi avhengig av motiverte og engasjerte medarbeidere som har et sterkt ønske om å bidra til å skape verdi.

ORK!

Vi skal være Omtenksomme, Relasjonsbyggende og Kunnskapsdelende i alle ledd. Vi setter pris på bredden av erfaringer og perspektiver som folk bringer inn i organisasjonen vår – spesielt lidenskap, kreativitet og ønsket om å jobbe sammen. Vi lærer av hverandre, deler, samarbeider og viser omtanke for å levere eksepsjonelle resultater for kundene våre.

 

Servering: 

Etter bedriftspresentasjonen tar vi turen til Den gode nabo. Der blir det sushibuffet og drikkebonger til påmeldte deltakere!

Detaljer

Dato:
27. september 2022
Tid
17:15 - 19:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:

Arrangører

Næringslivsutvalget
Grant Thornton

Sted

Handelshøyskolen rom A34
Klæbuveien 72
Trondheim, Trøndelag 7030 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside