Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bedriftspresentasjon: DNB

19. oktober 2021 @ 17:00 - 18:00

Gratis
DNB-logo

Engasjerte ansatte på Trondheimskontoret som jobber med SME-kundene våre (små og mellomstore bedrifter) kommer for å presentere hvordan de jobber for at kundene deres skal være i forkant.

Om DNB

Vi jobber for at kundene våre skal få en enklere bankhverdag. DNB er Norges største bank og Skandinavias største finanskonsern. Vi tilbyr et komplett utvalg av finansielle tjenester, og hver dag møter vi kundene våre på et bredt spekter av fysiske og digitale flater – både lokalt og internasjonalt.

For at vi skal kunne utvikle gode banktjenester som kundene våre er fornøyde med, er vi avhengig av nye impulser og oppdatert kunnskap. Som nyutdannet kan du søke på alle våre utlyste stillinger som passer din kompetanseprofil, og hver sommer tilbyr vi summer internship innenfor en rekke ulike fagområder for deg som fortsatt har noen år igjen på studiet. Som summer intern får du prøve deg på hva arbeidslivet har å tilby, og bli godt kjent både med DNB som arbeidsgiver og andre summer interns på tvers av banken.

Vi er her. For at du skal være i forkant.

Detaljer

Dato:
19. oktober 2021
Tid
17:00 - 18:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
,

Arrangør

Næringslivsutvalget
Epost
post@nu-ntnu.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Handelshøyskolen rom A34
Klæbuveien 72
Trondheim, Trøndelag 7030 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside