Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bedriftspresentasjon: Deloitte

12. oktober 2021 @ 16:00 - 20:00

Gratis

Etter 2 års ventetid kan Deloitte endelig ønske NTNU-studenter velkommen tilbake for fysisk bedriftspresentasjon, 12. oktober!

Busser går fra skolen– Den Gode Nabo Bakklandet (sushibuffet og alkoholservering etter presentasjonen)

Du vil møte representanter fra de ulike forretningsområdene som vil dele historier og erfaringer fra sin hverdag, og innsikt til hva du kanskje ønsker å jobbe med etter studiet.

Du møter Vibeke Moss som blant annet skal gi et innblikk i hverdagen i Regnskap og Revisjon i Deloitte. I tillegg får du høre om hvordan det er å sitte midt i vaksinefordelingen til FHI hvor grafer flyr veggimellom kun timer før de vises på Debatten og et glemt siffer kan få fatale konsekvenser.

Etter presentasjonen er alle invitert på bespisning og annet gøy utover kvelden på Den Gode Nabo med sushi buffet fra Sabrura. Om du er nysgjerrig på hva Deloitte som verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester gjør finnes det ingen bedre anledning enn dette.

Litt om Deloitte:
Deloitte bistår private og offentlige virksomheter, slik at de kan realisere sine drømmer og nå sitt potensiale. Deloitte Norge består av over 1500 kloke hoder med kompetanse innenfor fem virksomhetsområder: Audit & Assurance, Consulting, Risk Advisory, Financial Advisory og Deloitte Advokatfirma. Dette gir slagkraften som skal til for å skape en betydningsfull forskjell for klienter og samfunnet.

Vi gleder oss stort til å møtes og bli bedre kjent med deg!

 

Arrangementet er for øyeblikket fullbooket, men det er mulig å skrive seg opp på venteliste lengre ned på siden.

Dersom du har fått plass, men av ulike årsaker ikke har mulighet/lyst til å delta ber vi deg sende oss en mail på post@nu-ntnu.no snarest, slik at noen andre får muligheten til å delta.

Detaljer

Dato:
12. oktober 2021
Tid
16:00 - 20:00
Kostnad:
Gratis
Kategorier for Arrangement:
,
Arrangement Tags:
,

Arrangør

Næringslivsutvalget
Epost
post@nu-ntnu.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Handelshøyskolen rom A3
Klæbuveien 72
Trondheim, Trøndelag 7030 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside