Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bedriftspresentasjon: BDO

7. september 2021 @ 16:15 - 17:00

Gratis

Nye ideer. Ambisiøse planer. Store drømmer. Over hele landet jobber tusenvis av virksomheter og organisasjoner hardt for å skape verdier. Og over hele landet er BDO til stede for å hjelpe dem. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.

I Norge har vi over 1 800 ansatte og mer enn 70 kontorer over hele landet. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter. Vi har kunder fra de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor.

Internasjonalt er BDO til stede i 162 land og teller i overkant av 74 000 ansatte. Ved behov, samarbeider vi med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder.

Prøv deg gjerne på denne quizzen fra BDO og vær med i trekningen av et Midtbykort til en verdi av kr 3 000!

NB! På grunn av smittesituasjonen vil det ikke kunne gjennomføres fysisk bedriftspresentasjon, men det vil bli holdt et Teams-møte med plass til alle som vil delta.

Teams-link: https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/…

Detaljer

Dato:
7. september 2021
Tid
16:15 - 17:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
,

Sted

Digital presentasjon

Arrangør

Næringslivsutvalget
Epost
post@nu-ntnu.no
Vis Arrangør nettside