Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bedriftspresentasjon BDO

5. september 2023 @ 17:00 - 23:00

Gratis

«Hvorfor skal JEG jobbe i BDO?» Det skal vi svare så godt vi kan på den 5. september!

Bedriftspresentasjonen blir denne gangen gjennomført på E.C. Dahls Pub og kjøkken (Fyrhuset). Dørene åpner kl 17.00, og presentasjonen begynner kl 17.30. Vi stiller med en strålende gjeng fra de ulike avdelingene Business Services, Consulting og Revisjon. De gleder seg til å dele av sine liv og erfaringer fra arbeidshverdagen i BDO Her vil du blant annet møte regionleder i BDO MidtNord, Tom Aleksandersen og regionleder for Revisjon, Arve Garberg

Dere vil også få høre om vår folk-orienterte strategi hvor det å tiltrekke, utvikle og ivareta ansatte står i sentrum. I tillegg vil vi gi et innblikk i våre satsningsområder, hvordan vi hjelper virksomheter med å nå sine mål og hvilke utviklingsmuligheter som finnes hos oss. Vi vil ha nyutdannede med på laget og oppfordrer både bachelor- og masterstudenter til å melde seg på!

Det serveres grillbuffet og drikke i etterkant av presentasjonen. Mot slutten av middagen kjører vi i gang en quiz med en finfin premie Vi har leid lokalene til kl. 23 og det blir derfor mulighet til å sitte igjen i etterkant av presentasjonen/middagen for de som måtte ønske det.

Vi håper å treffe deg den 5. september!

Detaljer

Dato:
5. september 2023
Tid
17:00 - 23:00
Kostnad:
Gratis
Kategorier for Arrangement:
,

Arrangør

BDO
Vis Arrangør nettside

Sted

E.C. Dahls Bryggeri
Strandveien 71
Trondheim, 7042
+ Google-kart