Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bedriftspresentasjon: BDO

25. januar 2022 @ 16:00 - 17:00

Gratis

Vil du være med å videreutvikle oss i BDO MidtNord?
Kom å bli kjent med oss på digital bedriftspresentasjon over Teams tirsdag 25.januar kl. 16:15!

Vår regionleder Tom Aleksandersen vil presentere vår virksomhet sammen med Andrea Munkhaugen (Regnskapskonsulent), Frode Kristiansen (leder Finansiell og Økonomisk Rådgivning), Johannes Svendsen (Revisormedarbeider) og Mathias Vindal (Revisormedarbeider deltid) som vil dele innsikt og erfaringer fra arbeidshverdagen i BDO.

Dere vil få høre om vår folk-orienterte strategi hvor det å tiltrekke, utvikle og ivareta våre ansatte står i sentrum. I tillegg vil vi gi et innblikk i våre satsningsområder, hvordan vi hjelper virksomheter med å nå sine mål og hvilke utviklingsmuligheter som finnes hos oss. Vi vil ha nyutdannede med på laget og oppfordrer både bachelor- og masterstudenter til å melde seg på!

Vi åpner for spørsmål i løpet av presentasjonen, og den som stiller det beste spørsmålet vil motta et Midtbykort på kr 3 000. De 30 første som melder seg på bedriftspresentasjonen mottar Foodora-gavekort på kr 250.

Ta gjerne en titt på våre stillingsannonser for nyutdannede med søknadsfrist 9. februar kl. 12.00. Vi tror på at takhøyde for forskjeller og mangfold gjør oss til bedre rådgivere for kundene våre. Vi ser derfor ikke etter en bestemt profil, men trenger en blanding av medarbeidere med ulik bakgrunn og egenskaper.

Du kan sende inn din søknad her: https://www.bdo.no/nb-no/karriere/ledige-stillinger?rmpage=job&rmjob=1577&rmlang=NO

Detaljer

Dato:
25. januar 2022
Tid
16:00 - 17:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
Hjemmeside:
https://www.bdo.no/nb-no/home-no

Sted

Digital presentasjon

Arrangør

Næringslivsutvalget
Epost
post@nu-ntnu.no
Vis Arrangør nettside