Utlyst stilling

Har du lyst å vite hvordan det er å jobbe som en revisor? Gjennom vårt internship-program kan du være innom tjenesteområdene:

 • Revisjon & Regnskap
 • Skatt & Avgift

Som intern i RSM blir du aktivt involvert i spennende prosjekter sammen med våre dyktige kollegaer. Når du jobber hos oss, kommer du tett på oppdragsgiverne og det utspiller seg en unik arena for læring og kompetanseutvikling. Programmet går over en periode på 4-6 uker, med oppstart januar 2023.

Merk søknaden med hvilket område du er mest interessert i, og om du ønsker å jobbe på kontoret i Oslo, Arendal, Kristiansand eller Forus.

JOBB MED SKIKKELIG FLINKE FOLK

THOMAS DALVA
Partner, RSM Rogaland
«Å jobbe tett med kunder og medarbeidere gjør at vi kan levere gode kundeopplevelser og bygge et godt fagmiljø internt.»

HELENE CECILIE ANDERSEN
Senior Associate, RSM Agder
«Jeg er stolt over være en del av det unike felleskapet i RSM. Helt fra start har jeg fått mye ansvar og spennende utfordringer. RSM er «akkurat passe stort» for meg.»

SINDRE TENDELAND HORNE
Senior Associate, RSM Oslo
«RSM gir meg mulighet til å jobbe med et bredt spekter av kunder og problemstillinger.»

MARIANN ADOLFSEN HOLE
Manager, RSM Agder
«Avstanden mellom medarbeider og partner er kort, og man jobber i stor grad sammen som et team. Dette gjør at man i større grad blir involvert, noe som øker både læring og trivsel.»

KOMPETANSE

 • Du studerer fortrinnsvis på 4. året på en mastergrad innen økonomi, finans eller lignende
 • Har minst like gode karakterer som de fleste andre
 • Du er nysgjerrig og opptatt av å lære
 • Du er ambisiøs og liker å lykkes sammen med andre
 • Du er motivert og lar deg lett engasjere

Kanskje har du i tillegg et fagområde eller tema som du brenner ekstra for, og som du har lyst til å lære mer om? – Gjør i så fall det som intern i Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for små og mellomstore bedrifter.

JOBB PÅ ET STED DU VIL TRIVES

 • Bli sett – i et akkurat passe stort selskap

 • Ta del i en unik sosial kultur

 • Nært samarbeid med kunder av ulik størrelse

 • Tidlig ansvar og mange muligheter

 • Karriereutvikling med variasjon og bredde

 • Få bidra med samfunnsansvar på din måte

OM SELSKAPET

Hvem er RSM?
RSM er det mellomstore revisjonsselskapet, og vår ambisjon er å være Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for kjernen av norsk næringsliv.

Vi er også akkurat passe store. Vi er nemlig store nok til å få spennende og prestisjetunge kunder med komplekse oppgaver, store nok til å ha egen europeisk fotballturnering, og små nok til å skape et fellesskap der alle kjenner alle og hvor individer blir tatt vare på.

Hva kan du forvente av oss?
Vi ønsker at alle våre ansatte skal få utfordringer og prestere på et høyt nivå, samtidig som det er balanse mellom jobb og privatliv. Hos oss jobber vi i team og i tett samarbeid med partnerne.

I RSM går vi på jobb for å skape gode kundeopplevelser. Vi jobber mye med andre passe store virksomheter, og får på den måten et nært forhold til kundens faktiske drift.

En av våre mest typiske egenskaper er samholdet. RSM kjennetegnes i stor grad av lagånd og samarbeid mellom kollegaer. Ansatte har et genuint ønske om at andre skal lykkes – og ser ikke på karriereutvikling som et nullsumspill.

Tidlig i karrieren får du ansvar og muligheten til å jobbe med et bredt spekter av oppgaver. Senere kan du gjerne spesialisere deg innenfor det området du trives best med. Som tidligere generalist blir man ofte en bedre spesialist.

RSM tilbyr ikke jobber, vi tilbyr karrierer. Vår filosofi er at hvis du bringer kompetanse, motivasjon og innsats, sørger vi for gode vekstvilkår. * __ Ledige stillinger *

Besøk vår karriereside med oversikt over alle våre ledige stillinger her.

Elisabeth Vale Opdal | Kontaktperson

Søk her